Ugrás a tartalomra

Rólunk

Az álló óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja.

Ha ennél egy kicsit többre vágyik mi segíthetünk Önnek!

Cégünk több mint két évtizede specializálódott órák javítására és karbantartására. Széles körű szolgáltatásaink közé tartozik az elemcseréktől kezdve, a szíj- és rugósfülcsere/pótlásokon át egészen a kisebb javításokig, melyeket a Budapest, Balassa Bálint utca 2-10. alatti címünkön helyszínen el tudunk végezni. Az apróbb javításokat a helyszínen, az említett címen végezzük el, míg a nagyobb munkákat egy 30 éves tapasztalattal rendelkező órásmester végzi a műhelyében.

Az évek során több ezer karóra, asztali óra és falióra kapott új esélyt a további működésre, ideértve olyan elismert japán óramárkákat is, mint a Casio, Seiko, Citizen, Orient, de szolgáltatásaink kiterjednek az elismert svájci óraipar modelljeinek javítására is, beleértve olyan márkákat, mint az Omega, Rolex, Longines, Tissot, Tag Heuer, Rado és javítunk még régi szovjet órákat, mint például a Poljot, Slava, Pobeda, Vostok.

Az ügyfeleink által hozott órákat alapos vizsgálatnak vetjük alá, és minden egyes esetben ingyenes árajánlatot adunk, hogy az ügyfél tisztában legyen a várható költségekkel.

Az órajavítás mellet vállaljuk tollak és ajándéktárgyak gravírozását is. Fémekre, üvegekre, fára és bizonyos műanyagokra is tudunk gravírozni.

Üzletünkben bélyegzőkészítéssel is foglalkozunk. A COLOP bélyegzőcsalád termékeit széles méretválasztékban kínáljuk, a bélyegzőgumit pedig akár 1 órán belül elkészítjük. Ha a meglévő bélyegző más típusú, akkor lehetőség van a bélyegzőgumi cseréjére, így az ügyfél kedvezőbb áron juthat hozzá új bélyegzőhöz.

Kulcsmásolási szolgáltatásunk magában foglalja az egyszerű cilinderes kulcsoktól a bonyolultabb lapon mart kulcsokig mindenféle kulcs másolását. Speciális kulcsok beszerzését is vállaljuk, és minden kulcshoz ajándékba adjuk a kulcsjelölőt és a kulcskarikát, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Vélemények

Rólunk mondták